OMO levert på døra – med På(fyll)

Vi er glade for at OMO nå er en leverandør til i På(fyll) – en nyskapende og bærekraftig tjeneste! Tjenesten sørger for at du aldri går tom for OMO-produkter, samtidig som den hjelper med å redusere bruken av engangsplast.

OMO, Klar og Zalo i På(fyll)-beholdere.

Etter et vellykket år med pilotprosjekt, er På(fyll) nå tilgjengelig for hele Norge. Så la oss fortelle deg mer om hvordan dette innovative initiativet fungerer.

Slik fungerer På(fyll)

På(fyll) er en den første tjenesten som gir deg OMO-produkter i gjenbrukbare beholdere. Når du trenger påfyll av OMO, er det så enkelt som å skanne QR-koden på beholderen for å bestille nytt produkt. På(fyll) sørger for at beholderen blir hentet, rengjort grundig, fylt opp på nytt med OMO og levert tilbake til deg

Gjenbrukbare beholdere i forskjellige størrelser

På(fyll)-beholderne er tilgjengelige i to praktiske størrelser, 900 ml og 2100 ml, avhengig av hvilket OMO-produkt du velger. Disse beholderne er designet med stabilitet og brukervennlighet i tankene. De kan enkelt stables og har en smart utforming som gjør det enkelt å helle ut produktet uten å søle. For ekstra bekvemmelighet kan innholdet også enkelt overføres til mindre dispensere, som kan være praktisk å ha stående framme og etterfylle etter behov.

Bidra til reduksjon av plastavfall

Hvert år genereres over 26 millioner tonn plastavfall innenfor EU, hvorav hele 70 % til slutt havner på deponier. På(fyll) tar sikte på å utfordre denne skadelige trenden ved å tilby gjenbrukbare På(fyll)-beholdere som kan brukes om og om igjen. Dette reduserer plastavfallet betydelig og bidrar til en mer bærekraftig fremtid for oss alle.

Fordeler ved å handle med På(fyll)

Å handle med På(fyll) har en rekke fordeler:

  • Enkelt og greit rett hjem på døra! Du slipper å bære tunge poser hjem fra butikken. Produktene blir levert rett til ditt hjem.
  • Åpent 24/7! Du går aldri tom for OMO, da du kan bestille påfyll når som helst.
  • Du bidrar til å redusere plastavfall og ta et skritt i retning av en grønnere fremtid.
  • Prisgunstig! Det er ikke dyrere enn å handle i butikken. Du får kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser.
  • Elegant design! Beholderne er designet for å passe pent på hyllen hjemme, noe som gir et stilfullt preg på ditt interiør.
  • Stabile og praktiske beholdere! Beholderne er utformet for å enkelt kunne stables, noe som sparer plass og gir deg organisert oppbevaring.
  • På(fyll) er noe helt nytt! Et spennende samarbeid mellom Orkla, Æra og Bakken & Bæck. Besøk pafyll.com for mer informasjon om den nyskapende tjenesten.

Vi er glade for å være en del av På(fyll)-initiativet, og oppfordrer deg til å bli med oss på reisen mot en bærekraftig fremtid. Sammen kan vi redusere plastavfallet, gjøre livene våre enklere og bidra til en mer ansvarlig bruk av ressurser.